خار پاشنه یکی از علل شایع پا درد است. خار پاشنه که اغلب با فاشیای کف پا همراه است، میتواند فشار بر پاهای شما را ناراحت کند و سبک زندگی فعال را دشوارتر کند.
در حالی که خار پاشنه خطرناک نیست، می تواند دردناک باشد و فعالیت های شما را محدود کند. اغلب اوقات، درد ناشی از خار پاشنه پس از بیدار شدن از خواب بدتر می شود و ممکن است به تدریج در طول روز از بین برود.
6 علت خار پاشنه
آنها زمانی رخ می دهند که رسوبات کلسیم روی پاشنه پا ایجاد می شود و در طی چند ماه جمع می شود که اغلب باعث التهاب می شود. خار پاشنه می تواند تا نیم اینچ از استخوان بیرون بزند. درمان خارپاشنه در طب سنتی بسیار زمان بر است استفاده از تکنیک های فیزیوتراپی بهترین راه برای درمان غیرتهاجمی خارپاشنه است.
1. دویدن
اگر دونده هستید، ممکن است در معرض خطر بیشتری برای ایجاد خار پاشنه باشید. این امر به ویژه تاسف بار است زیرا آنها می توانند در توانایی شما برای دویدن راحت اختلال ایجاد کنند. برخورد مکرر پاشنه پا به زمین می تواند فشار بیشتری به پاهای شما وارد کند که می تواند باعث ایجاد خار پاشنه شود.
2. ناهنجاری های راه رفتن
داشتن راه رفتن غیرطبیعی نیز می تواند خطر ابتلا به خار پاشنه را افزایش دهد. ممکن است یک پزشک به شما گفته باشد که راه رفتن شما غیرطبیعی است، اما این امکان نیز وجود دارد که شما ندانید. یکی از راه هایی که ممکن است بتوانید تشخیص دهید که راه رفتن شما غیرعادی است یا خیر این است که کفش های شما به صورت ناهموار می پوشند. اگر مشکوک هستید که ممکن است طبیعی نباشد، می توانیم راه رفتن شما را مشاهده کنیم.
3. پوشیدن کفش نامناسب
متخصصین پا در مورد اهمیت پوشیدن کفش های مناسب زیاد صحبت می کنند زیرا پوشیدن کفش های نامناسب می تواند باعث بسیاری از مشکلات پا از جمله خار پاشنه پا شود. اگر کفشهای شما کهنه شده است، مناسب نیست یا مدتی است که تعویض نشدهاند، احتمالاً وقت آن رسیده که روی یک جفت جدید سرمایهگذاری کنید.
4. اضافه وزن یا چاقی
اضافه وزن به تمام استخوان ها و مفاصل شما فشار بیشتری وارد می کند و پاهای شما نیز از این قاعده مستثنی نیستند. اضافه وزن یا چاقی می تواند شانس شما را برای ایجاد خار پاشنه به دلیل افزایش فشار روی پاها افزایش دهد. اگر اضافه وزن دارید، کاهش وزن ممکن است منجر به کاهش درد پا شود.
5. تمام روز روی پا بودن
اگر تمام روز روی پاهای خود هستید، ممکن است با درد پا مقابله کنید. و در طول روز روی پا ماندن نیز ممکن است به دلیل افزایش فشار منجر به ایجاد خار پاشنه شود. پوشیدن کفش های حمایتی ممکن است به کاهش فشار کمک کند، اما باید سعی کنید تا حد امکان به پاهای خود استراحت دهید.
6. دیابتی بودن
دیابت، به ویژه دیابت نوع 2، با بسیاری از مشکلات پا مرتبط است. یکی از نتایج افزایش طولانی مدت سطح گلوکز خون این است که ممکن است دچار نوروپاتی در پاهای خود شوید که می تواند باعث بی حسی، گزگز و از دست دادن حس شود. در صورت ابتلا به دیابت نیز احتمال بروز خار پاشنه بیشتر است. اگر دیابت دارید، به یک متخصص پا به عنوان بخشی از تیم مراقبت های بهداشتی خود نیاز دارید.