ایسنا/خراسان شمالی مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علومپزشکی خراسانشمالی گفت: مصرف کرفس در کاهش فشار خون موثر است.
مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علومپزشکی خراسانشمالی گفت: مصرف کرفس در کاهش فشار خون موثر است.
نسرین علیزاده در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه خراسانشمالی، اظهارکرد: مصرف کرفس و آب آن برای حفظ سلامتی و تندرستی، پیشگیری از ابتلا به سرطان و برخی از بیماریها توصیه میشود.
وی ادامهداد: مصرف منظم آب کرفس در جلوگیری از ابتلا به سرطانهای روده و معده موثر است.
علیزاده عنوان کرد: بسیاری از افراد به دلیل طعم ناخوشایند کرفس از مصرف آن خودداری میکنند که این افراد بهتر است آب این گیاه پرخاصیت را با آب پرتقال مخلوط کنند و از خواص و مزایای آن بهرهمند شوند.
منبع خبرگزاری ایسنا