عضو مرکز تحقيقات بيوشيمي و تغذيه دانشگاه علوم پزشکي مشهد گفت: حذف وعده سحري در ايام ماه مبارک رمضان موجب بروز عوارض جدي بر متابوليسم و سلامتي بدن ميشود.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) – منطقه خراسان – دکتر محمد صفريان با اشاره به اينکه برخي افراد براي کاهش وزن خود اقدام به حذف وعده سحري در ايام ماه مبارک رمضان ميکنند، اظهار داشت: اين امر موجب بروز اختلالات در متابوليسم بدن، کاهش شديد قند خون، بروز عوارض بر دستگاه گوارش و فعال شدن مکانيزم صرفه جويي در بدن ميشود.
استاديار گروه تغذيه دانشگاه علوم پزشکي مشهد در خصوص تاثير روزه بر روي وزن افراد گفت: به طور كلي روزه گرفتن باعث كاهش وزن نميشود و بعضا افراد به دليل کاهش فعاليت روزانه، مصرف بيشتر مواد غذايي و شيريني دچار اضافه وزن ميشوند.
عضو مرکز تحقيقات بيوشيمي و تغذيه دانشگاه علوم پزشکي مشهد افزود: در صورتي كه افراد خواهان كاهش وزن هستند، بايد ميزان غذاي مصرفي خود را به ميزان 10 تا 15 درصد كاهش دهند.
وي با اشاره به اينکه فاصله بين سحر و افطار حدود 16 ساعت است، اظهار داشت: بهتر است روزهداران در زمان سحر از مواد غذايي حاوي مواد پروتئيني، کربوهيدرات و قندهاي طبيعي همچون شير و خرما، برنجهاي مخلوط و گوشت مرغ استفاده کنند.
صفريان با اشاره به اينکه ماه مبارک رمضان در روزهاي گرم سال قرار گرفته است به روزهداران توصيه کرد از مايعات فراوان به ويژه آب به ميزان حداقل دو ليتر در فاصله افطار تا سحر استفاده کنند.
منبع خبرگزاری ایسنا